مزه – چشیدن برنامه نویسی Android Wear اندروید

مزه – چشیدن: برنامه نویسی Android Wear اندروید مشاهده دانلود برنامه آموزشی series اندروید android آموزش

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز وب‌گردی طرز تهیه کوفته گوشت و برنج

    در این مطلب روش تهیه کوفته گوشت و برنج را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

    طرز تهیه کوفته گوشت و برنج

    به گزارش گروه وبگردی گروه تحریریه سایت جوان، در این مطلب روش تهیه کوفته گوشت و برنج را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
    • مدت وقت آماده سازی: 15 دقیقه
    • مدت وقت پخت: 45 دقیقه

    عبارات مهم : مخلوط کن – خوشمزه

    مواد لازم:
    گوشت گوساله (چرخ کرده): 700 گرم
    روغن مایع: یک پیمانه (برای سرخ کردن)
    تخم مرغ (درشت): یک عدد
    پیاز میانگین (خرد شده): یک عدد
    برنج: یک دوم پیمانه
    نمک: یک ق چ
    زیره (پودر شده): یک ق چ
    فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
    مواد مورد نیاز جهت سس:
    روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
    پیاز درشت (خرد شده): یک عدد
    گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 4 پیمانه
    ریحان تازه (خرد شده): یک ق س
    سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
    نمک: یک ق چ
    آب: 4 پیمانه
    روش تهیه:
    1. ابتدا جهت تهیه سس، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید، پیاز را در آن تفت دهید. سیر ریز خرد شده است را اضافه کرده و تفت دهید.
    2. گوجه فرنگی نگینی خرد شده است را اضافه کرده و مخلوط کنید و با قاشق آنها را فشار داده تا له شوند.
    3. برگ ریحان ها را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نمک افزوده و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم پخته شده است و غلظت پیدا کند.
    4. جهت تهیه کوفته ها، گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید. پیاز خرد شده است را اضافه و مخلوط کنید.
    5. برنج را شسته و به گوشت اضافه کنید. نمک، زیره و فلفل سیاه پودر شده است بیافزایید.
    6. تخم مرغ را اضافه کرده و مواد را به خوبی با دست مخلوط کنید.
    7. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت زیاد گرم کنید. گلوله های گوشت را در روغن سرخ کنید تا برشته شوند.
    8. کوفته های برشته شده است را به مخلوط سس انتقال دهید. آب اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید. هنگامی که سس شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد حدود 30 دقیقه بپزند تا برنج نرم شود. در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.
    نکته: این کوفته های خوشمزه را به همراه پاستا، سالاد یا سیب زمینی سرخ شده است سرو نمایید.
    انتهای پیام/

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | خوشمزه | گلوله | فرنگی | حرارت | انتقال | تهیه کوفته | گوشت وبرنج


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار